Yhteistyössä on voimaa!

Oli ilo pitää tuotteistamisen ja tarinallistamisen työpaja Saimaa Geoparkin partnereille ja Humakin Valoristeyshankkeen yrittäjille. Yrittäjänä arvostan todella paljon matkailualan sekä ravintola-alan yrittäjiä ja hyvinvointialaa. Tämä pandemia-aika on koetellut rankalla kädellä aloja, joissa normaalisti on luontevia kohtaamisia.

Nyt ilmassa on selvästi optimismia ja tunne, että edessä on vauhdikas sesonki ja aivan uutta uskoa tulevaan. Verkostoitumisen kautta on luontevaa saada yhteistyökumppaneita ja kehittää yhdessä entistäkin parempia palveluita.

Uusien ideoiden avulla -pienienkin asioiden viilaamisella saadaan usein merkittäviä tuloksia. 

Vastuullisuus ja ympäristötietoisuus on hyvin merkittävää alueen yrittäjillä ja usein ihan arkea. Merkitseehän nämä arvot myös tosi paljon alueen matkailijoille. Pienillä ja isoilla teoilla on merkitystä ja on tärkeää tuoda yrityksen arvot näkyväksi aidolla tavalla.

Ihan mahtavaa oli havaita se, kuinka valveutuneita ja kehittämisintoisia kaikki olivat ja saatiin todella hyvää pöhinää aikaiseksi ja jopa henkilökohtaiseen sparraukseenkin riitti aika.

Kerron vielä lisää alueen yrittäjistä ja siitä, mitä kaikkea voit päästä kokemaan Saimaan seutuvilla vaikkapa heti ensi kesänä! Pysy kuulolla niin et tipu veneestä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.