Nyt voi yrittäjä sanoa, että vihdoinkin!

Olemme saaneet firman omat kotisivut jotakuinkin järjestykseen ja asiasisällöt kohdilleen.

Tässä kohden on ihan pakko todeta, että suutarin lapsella ei ole kenkiä-sanonta pitää paikkansa. Uusia sivuja on suunniteltu jo pitkään ja jopa käytetty ulkopuolista sisällöntuottajaa, mietitty visua ja millä kulmalla paketti on tarjolla.

Juuri nyt alkaa elämä helpottamaan. Yritykselle on ihan ehdottoman tärkeää, että käyntikortti on kunnossa ja siinä parhaiten toimii edelleen kotisivut. Sen jälkeen myynti ja markkinointi on mahdollista ja tottakai suotavaakin. Silti sitä jaksaa ihmetellä, miten voikin olla mukamas niin vaikeaa tehdä ne omat sivut kuntoon kun kuitenkin koko ajan suunnittelee ja toteuttaa niitä muille. Ikuisuuskysymys kaiketi.

Silti ei riitä, että kerran on tehty sivut kuntoon. Kyllä se on jatkuvaa kehittämistä, skarppaamista, datan analysointia ja uusia sisältöjä. On hyvä myös pyytää palautetta ja ottaa sieltä uusia kehityspolkuja työn alle.

Meilläkin on kehittämistä ja se on toki jatkuvaa. Tulossa mm. uusia tuotteita joita voit ostaa suoraan verkkokaupasta ja iitutiimin esittelyitä projektikohtaisesti. Haemme aktiivisesti osaajia iitutiimiin ja sitä kautta lisäämme tulevaisuudessa palvelutarjoomaa.

Mihin ongelmiin sinä olet yrityksessäsi törmännyt kotisivujen suunnittelun, sisällön tai valmistumisen suhteen? Aikataulut, asiasisältö, tarinat, tekninen rakenne, budjetti ja mitä haasteita niitä nyt onkaan.

Ota koppi ja käy kurkkaamassa iitu.org -sivut ja kerro ihmeessä meille, mitä mieltä olet ja miten sinä kehittäisit sivustoa. Sivuilta löydät ”Ota yhteyttä” -kohdan josta on helppo lähettää meille viestiä. Arvostamme kovasti palautettasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.